Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Garden Lights 12v buitenverlichting

Garden Lights 12v buitenverlichting

12 volt tuinverlichting van Garden Lights is een veilige manier om zelf de verlichting in je tuin te regelen, maar hoe werkt het?
Wanneer de volgende stappen doorlopen worden zou je aan het eind een mooie set 12 volt buitenverlichting van Garden Light moeten hebben. Hierbij is het belangrijk dat alle armaturen en accessoires van Garden Lights zijn.
1) Op zoek naar armaturen van Garden Lights
Vaak weet je al wel het doel van de verlichting en daardoor ook welk type verlichting je wil. Er zijn in de 12 volt serie van Garden Lights verschillende armaturen. Zo hebben wij Prikspots, grondspots (inbouw/opbouw), staande lampen en wandlampen, waarvan sommigen in een set aangeboden worden.
2) Kabels uitzoeken
Bij de meeste spots wordt vermeld hoeveel kabel er aan deze spot zit. Dit is vaak zo’n 2 meter. Dit is handig om te weten bij het uitzoeken van de bekabeling. We hebben verschillende type kabels:
  • Hoofdkabel met vaste aansluitpunten: 15 meter met 6 connectoren of 10 meter met 4 connectoren;
  • hoofdkabel van 10 of 25 meter waarbij je met losse connectoren (apart te bestellen) zelf de aansluitpunten kan maken;
  • verlengkabels van 2, 5, 6 of 10 meter en;
  • een kabelverdeler die van 1 kabel naar 3 verdeelt kan worden.
3) Transformator keuze
Nadat de armaturen gevonden zijn is het een kwestie het wattage bij elkaar op te tellen om een bijpassende transformator te kiezen. Komt het totaal op 18 watt en heb je geen plannen om 12v buitenverlichting verder uit te breiden, dan kun je prima een 21W transformator gebruiken. De volgende stap zou een 60W transformator zijn. Heb je een zeer grote tuin en kom je met de gekozen verlichting over de 60W, dan moet je naar de sterkste transformator. Deze is 150 watt.
Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met onze klantenservervice via telefoon, 0592-201210 of via e-mail klantenservice@scalaxl.nl