Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Lengte (in meters)

Voedingstype

Voltage De hoeveelheid volts ofwel spanning van elektriciteit wordt aangeduid in voltage (V). Op de Nederlandse stopcontacten staat 230 volt. De hoeveelheid stroom die uit het stopcontact komt hangt af van het apparaat dat is aangesloten.

Aantal lichtpunten

Voor binnen of buiten

Kleurtemperatuur Kleurtemperatuur is een belangrijk aspect bij het kiezen van de juiste lamp. Ga je de lamp plaatsen in een kantoor waar “kouder” of witter licht prettig kan zijn? Of gebruik je de lamp juist als sfeerverlichting of ter decoratie, waarbij het licht liever wat “warmer” of geler is? Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe “warmer” en geler het licht. Andersom geldt hetzelfde: hoe hoger het aantal Kelvin, hoe “kouder” en witter het licht. Ben je op zoek naar een LED lamp als duurzaam alternatief voor een gloeilamp of halogeen lamp? Kies dan voor LED verlichting met een kleurtemperatuur rond 2700 K.

Kleur

Lengte snoer

Waterbestendig De waterbestendigheid van een apparaat of lamp wordt weergegeven in met IP-classificatie. IP staat voor Ingress Protection. Deze coderingen meten de beschermingsraad/beschermingsklasse van stof en water. Het eerste cijfer van de beschermingsraad geeft aan of het apparaat bestand is tegen aanraking en indringen van voorwerpen zoals stof. Het tweede cijfer geeft aan in hoeverre een apparaat of lamp bestand is tegen vocht. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming. Zo is IP20 niet waterdicht en dus alleen geschikt voor binnen. IP44 is spatwaterdicht en daarom geschikt voor buiten, maar IP67 is volledig waterbestendig en kan daarom zelfs onderwater geplaatst worden.

Lichtslang

Toon filters

Lichtslang

Een flexibele manier om ultieme sfeer in je tuin te creëren met verlichting is een lichtslang. Je kunt lichtslangen zowel binnen als buiten gebruiken en hangt het eenvoudig zelf op. Je kunt een lichtslang uiteraard gebruiken tijdens de feestdagen, maar het staat ook erg mooi in een tuin of als feestverlichting. Een voordeel van lichtslangen is dat ze erg flexibel zijn. Je kunt ze zelf in allerlei verschillende vormen draaien, zoals een kerstboom, ster, of cirkel. Ze zien er ook erg mooi uit rondom de gevel of een hek.  
 
Voordelen van lichtslangen zijn:
- Je kunt ze in leuke vormen buigen
- Sfeervol
- Makkelijk op te hangen
- In verschillende kleuren verkrijgbaar
- Meestal kun je ze op maat maken
- Waterdicht
 
Waterdicht
Vrijwel alle lichtslangen zijn (spat)waterdicht en kun je dus eenvoudig buitenshuis hangen. Wat ook erg handig is, is dat de lichtslangen flexivel zijn maar ook op maat gemaakt kunnen worden. Je knipt ze, en past ze aan naar eigen wens. 
 
Kleuren
In ons ruime assortiment aan lichtslangen kun je kiezen uit verschillende sfeervolle kleuren. Zo tover je jouw tuin of terras in een mum van tijd om tot een festijn van kleuren. Van groen tot rood en van blauw tot standaard wit.
 
Knipbaar
Wil je de lichtslang verdelen over verschillende delen? Of wil je niet de volledige rol gebruiken? Kies dan voor een knipbaar lichtsnoer. Deze zijn gemakkelijk in verschillende stukken te knippen zodat je de slang simpel in kunt korten. De lengte van de in te knippen delen kunnen wel per lichtsnoer verschillen.