Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Buitenlampen

Met de juiste buitenlamp geeft u extra sfeer aan uw tuin. Wij beschikken over een ruim assortiment buitenlampen, zodat u altijd een product vindt dat bij uw tuin past. Zo vindt u bij ons exclusieve buitenlampen, maar voor de prijsbewuste koper hebben wij ook goedkope buitenlampen in ons aanbod.
Buitenlampen voor uw situatie
Wilt u een buitenlamp kopen, dan is het verstandig goed uit te zoeken wat u precies nodig hebt. Wanneer u een lamp buiten gaat gebruiken, is de IP waarde van belang. Deze geeft aan in hoeverre buitenlampen bestand zijn tegen het binnendringen van voorwerpen, stof en vocht. Hoe meer een buitenlamp in de open lucht komt te hangen, des te hoger de IP waarde moet zijn. Andere zaken om rekening mee te houden, zijn de maximale lichtopbrengst, type lichtbron en meer.
Op onze website kunt u gemakkelijk buitenlampen met elkaar vergelijken en zo de beste keuze maken voor uw specifieke situatie. En blijkt de buitenlamp achteraf toch niet zo geschikt, dan kunt u deze retourneren.
Ruim assortiment buitenlampen
Waar u ze ook gaat plaatsen, Buitenverlichtingzaak.nl beschikt over buitenlampen die passen bij uw specifieke situatie. Wilt u bijvoorbeeld een buitenlamp die automatisch aan gaat, dan zijn onze buitenlampen met sensor interessant. Hebt u geen mogelijkheid of geen zin om elektriciteit aan te leggen, dan is onze solar tuinverlichting zeer geschikt. En weet u niet precies wat het beste bij u past? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op en wij adviseren u.

lees meer