Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

EMOS

EMOS

Emos levert verlichting en elektrische apparatuur voor in huis. Ze willen vanuit hun filosofie de wereld veranderen door hem eenvoudiger te maken. Het verhaal van dit bedrijf begon in 1991 in de Tsjechische stad Přerov. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming die talloze producten produceert die in veel huishoudens een plek vinden. 
 
Alledaagse producten die je altijd nodig hebt
De alledaagse producten van Emos zijn misschien niet heel extravagant, maar je hebt vast producten van dit merk in huis zonder dat je het in de gaten hebt. 
Emos levert producten die alledaagse activiteiten makkelijker en eenvoudiger maken. Denk hierbij aan weerstations, opladers en andere stroombenodigdheden, weegschalen, thermostaten en multimeters. 
 
Breedstralers met bewegingssensoren
Het bedrijf heeft ook een groot assortiment in verlichting, bijvoorbeeld de diverse breedstralers. Deze led-breedstralers zijn uitgerust met een bewegingssensor. Bij de geringste beweging gaat de lamp aan, en fungeert dan als een zogenaamd ‘flood light’. Binnen een oogwenk baadt jouw oprit of achterdeur in het licht, vandaar de term ‘flood light’. Dieven zullen dan snel het hazenpad kiezen want inbreken in het volle licht is natuurlijk niet waar ze op gerekend hebben. En dat is wel zo veilig.