Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

GP

GP

GP Batteries International Limited houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling, fabricage en marketing van batterijen en batterij-gerelateerde producten. Sinds de oprichting is het bedrijf snel uitgegroeid tot een van 's werelds grootste leveranciers van alkaline- en oplaadbare batterijen. Het is een van de grootste fabrikanten van consumentenbatterijen in China. GP levert het een uitgebreid assortiment batterijproducten aan fabrikanten van elektrische apparatuur en heeft ook een ruim aanbod voor de consumentenmarkt.
 
Van alkaline batterijen tot oplaadbare batterijen
GP heeft diverse alkaline- en lithium batterijen in het assortiment, alsmede verschillende formaten knoopcel batterijen. Het bedrijf produceert daarnaast ook diverse formaten oplaadbare batterijen en de bijbehorende batterijopladers. 
 
Ook een groot assortiment in verlichting en elektrische benodigdheden
Batterijen is niet het enige wat GP in zijn assortiment heeft. Ook voor verlichting en andere elektrische benodigdheden ben je bij GP aan het juiste adres. Het bedrijf produceert namelijk ook diverse halogeen- en ledlampen en de bijbehorende armaturen, verschillende hoofdlampen en zaklampen, portable power banks, usb-opladers en datakabels.