Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Veilig bestellen

De webwinkel Buitenverlichtingzaak.nl van Clever Media Group B.V. is voorzien van een SSL-certificaat. Dit betekent dat de gegevens die je invult bij je bestelling en/of contactaanvraag versleuteld verzonden worden. Dit is ook het geval bij onze betaalpartij. Zij beheren voor ons het online betaalverkeer, o.a. als je betaald via iDeal, Apple Pay of Creditcard.

Hoe herken je veilig bestellen - https?

U kunt dit herkennen aan een webwinkel of website of er gebruikt wordt van een veilige verbinding of de website niet in HTTP maar in HTTPS is. Dit hoeft niet de gehele website te zijn maar op zn minst de pagina's waar u uw gegevens in kan vullen. U kunt dit ook zien in de adresbalk in uw browser op de PC of mobiel.

Een goede manier om echt te controleren of het SSL certificaat geinstalleerd is zoals het moet en de server het netjes presenteert is via een SSL check. Er zijn meerdere checks op het internet, wij adviseren echter de check van SSLCheck.nl welke altijd het daadwerkelijke resultaat weergeeft

Certificaat uitgever

Wij hebben een certificaat via Letsencrypt.org. Let’s Encrypt is een zogeheten certificate authority (afgekort CA) en geeft – anders dan andere certificate authorities – gratis SSL-certificaten uit. De partij achter Let’s Encrypt is de non-profit organisatie Internet Security Research Group (ISRG). Dit is een samenwerking van een aantal grote bedrijven, zoals Facebook, Google, Cisco en Mozilla.