Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort lamp

Beveiligingsklasse Een IP beschermingsklasse/beveiligingsklasse (ook wel IP code genoemd) geeft aan in hoeverre elektronische apparaten of behuizingen beveiligd zijn tegen schade, stof, gevaar of water. Zo moet een buitenlamp, in tegenstelling tot een binnenlamp, goed beveiligd zijn tegen water en stof. In overdekte ruimtes is een beschermingsklasse van IP23 voldoende. Wanneer een elektronisch apparaat beschermt dient te worden tegen spatwater uit alle richtingen is een beschermingsklasse van IP44 geschikt. Voor elektronische apparaten die buitenstaan, en dus goed bestand moeten zijn tegen regen, wind, sneeuw en zand wordt een beschermingsklasse van IP55 of hoger aangeraden. Dit dient afhankelijk van de locatie individueel te worden bekeken. Bij twijfels raden we aan om een elektricien te vragen om advies wat betreft de vereiste beschermingsgraad.

Sensor Een lamp met sensor kan een veilig gevoel geven wanneer je ’s avonds laat door donkere gangen moet lopen om bij een fietsenschuur aan te komen. Of wanneer je ’s avonds naar de wc gaat en de lichtknop niet kunt vinden. Lampen met sensor schakelen automatisch in wanneer er beweging wordt waargenomen. Tot hoe ver de sensor bewegingen kan detecteren hangt af van de registratiehoek.

Kleur

Solar wandlamp

Toon filters

Solar wandlamp

Solar verlichting werkt (zoals de naam al doet vermoeden) op zonne-energie. Zonne-energie is een zeer duurzame vorm van verlichten en goed voor het milieu. Een ander pluspunt aan solarverlichting is dat bedrading en snoeren niet meer nodig zijn. Je bent daardoor dus niet meer afhankelijk van elektriciteit. De solar wandlampen voor buiten zijn voorzien van zonnepanelen aan de armatuur. Hierdoor zetten solarlampen zonlicht direct om in elektrische energie. Meestal zijn de solar wandlampen uitgerust met een oplaadbare accu. De elektrische energie wordt door de wandlamp op zonne-energie opgeslagen in de accu. Wanneer het donker is kunnen de lampen branden door de opgeslagen elektrische energie in de accu. De meeste solar modellen hebben een brandduur van ongeveer 6 uur.