Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Antieke buitenlampen

Antieke buitenlampen

Een antieke buitenlamp hoeft niet te betekenen dat de lamp er oud uitziet of niet goed meer werkt. Op Buitenverlichtingzaak.nl hebben wij namelijk een groot aanbod aan mooie, nieuwe buitenlampen met een antieke uitstraling. Perfect voor iedereen die houdt van nostalgische buitenlampen, bijvoorbeeld wanneer u in een oude boerderij of een statig grachtenpand woont. Of wanneer u uw rijtjeshuis een leuke traditionele uitstraling wilt geven!
Antieken buitenlampen kopen? Wand-, hang- en vloerlampen De traditionele vorm binnen de antieke buitenlampen is de lantaarnvorm. Enkele losse glaasjes, met een hoedje bovenop en een lamp in het midden. In deze vorm zijn de antieke buitenlampen verkrijgbaar als wandlampen, hanglampen en als staande vloerlamp: de echte grote tuinlantaarn. Het overgrote onderdeel van deze lampen is ook nog eens goedkoper dan 100 euro, dus erg voordelig! 
Antieke buitenlampen: met en zonder sensor
Wilt u graag dat uw antieke buitenlamp aanklikt als er iemand het pad op komt lopen? Of wilt u gewoon dat de lamp automatisch aangaat als het donker wordt? Dat kan met een antieke buitenlamp met sensor. Om alleen deze lampen te bekijken, klikt u onder "Met sensor" aan de linkerkant van de pagina op "Ja".
Hebt u het volledige aanbod antieke buitenlampen bekeken en zit er een mooi exemplaar voor u tussen dat u wilt kopen? Bestel deze dan eenvoudig online. U hoeft alleen maar op het knopje “In winkelwagen” te klikken, daarna uw gegevens in te vullen de betaling af te ronden. Daarna zetten wij direct alles in werking om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.