Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort lamp

Stijl

Beveiligingsklasse Een IP beschermingsklasse/beveiligingsklasse (ook wel IP code genoemd) geeft aan in hoeverre elektronische apparaten of behuizingen beveiligd zijn tegen schade, stof, gevaar of water. Zo moet een buitenlamp, in tegenstelling tot een binnenlamp, goed beveiligd zijn tegen water en stof. In overdekte ruimtes is een beschermingsklasse van IP23 voldoende. Wanneer een elektronisch apparaat beschermt dient te worden tegen spatwater uit alle richtingen is een beschermingsklasse van IP44 geschikt. Voor elektronische apparaten die buitenstaan, en dus goed bestand moeten zijn tegen regen, wind, sneeuw en zand wordt een beschermingsklasse van IP55 of hoger aangeraden. Dit dient afhankelijk van de locatie individueel te worden bekeken. Bij twijfels raden we aan om een elektricien te vragen om advies wat betreft de vereiste beschermingsgraad.

Sensor Een lamp met sensor kan een veilig gevoel geven wanneer je ’s avonds laat door donkere gangen moet lopen om bij een fietsenschuur aan te komen. Of wanneer je ’s avonds naar de wc gaat en de lichtknop niet kunt vinden. Lampen met sensor schakelen automatisch in wanneer er beweging wordt waargenomen. Tot hoe ver de sensor bewegingen kan detecteren hangt af van de registratiehoek.

Kleur

Stallampen

Toon filters

Stallampen

Stallampen zijn unieke lampen met een geheel eigen stijl. Een stallamp staat prachtig bij ieder huis. Het is niet alleen heel functioneel, maar ook mooi om hem buiten te hangen. Bijvoorbeeld bij de voordeur, in de tuin of juist in de donkere hoeken. Deze lampen geven prachtig warm licht.
Oude stallampen bestaan meestal uit een lampenkap, een grote lamp en een stevig rooster voor het lichtvenster. De modernere lampen hebben vaak geen rooster en zijn gemoderniseerd qua kleur en uitstraling. Zo worden stallampen weer helemaal hip en zijn ze zeer geschikt voor woningen met een industriële look. Bij ons heeft u een ruime keuze.
Van Franse stallamp tot modern
Stallampen zijn er in vele soorten en maten en bij ons vindt u een uitgebreid assortiment. Zo hebben we hele moderne varianten van bijvoorbeeld de klassieke Franse stallamp, maar ook lampen die bewust een retrolook hebben, voor een authentieke en robuuste uitstraling. Het is maar net welke wens u heeft. U kunt kiezen uit metalen, maar ook uit koperen of rvs kappen. Iedere lamp is uniek op zijn eigen manier. Plaats de stallamp buiten op de plek waar u wilt. We hebben verschillende modellen: hanglampen, plafondlampen, wandlampen en gevellampen. Op welke plek u graag een stallamp buiten wilt hangen, u vindt uw nieuwe lamp bij Buitenverlichtingzaak.