Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Stallampen

Er zijn geen producten gevonden

Stallampen

Stallampen zijn unieke lampen met een geheel eigen stijl. Een stallamp staat prachtig bij ieder huis. Het is niet alleen heel functioneel, maar ook mooi om hem buiten te hangen. Bijvoorbeeld bij de voordeur, in de tuin of juist in de donkere hoeken. Deze lampen geven prachtig warm licht.

Oude stallampen bestaan meestal uit een lampenkap, een grote lamp en een stevig rooster voor het lichtvenster. De modernere lampen hebben vaak geen rooster en zijn gemoderniseerd qua kleur en uitstraling. Zo worden stallampen weer helemaal hip en zijn ze zeer geschikt voor woningen met een industriële look. Bij ons heeft u een ruime keuze.

Van Franse stallamp tot modern

Stallampen zijn er in vele soorten en maten en bij ons vindt u een uitgebreid assortiment. Zo hebben we hele moderne varianten van bijvoorbeeld de klassieke Franse stallamp, maar ook lampen die bewust een retrolook hebben, voor een authentieke en robuuste uitstraling. Het is maar net welke wens u heeft. U kunt kiezen uit metalen, maar ook uit koperen of rvs kappen. Iedere lamp is uniek op zijn eigen manier. Plaats de stallamp buiten op de plek waar u wilt. We hebben verschillende modellen: hanglampen, plafondlampen, wandlampen en gevellampen. Op welke plek u graag een stallamp buiten wilt hangen, u vindt uw nieuwe lamp bij Buitenverlichtingzaak.