Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Voor binnen of buiten

Kleurtemperatuur Kleurtemperatuur is een belangrijk aspect bij het kiezen van de juiste lamp. Ga je de lamp plaatsen in een kantoor waar “kouder” of witter licht prettig kan zijn? Of gebruik je de lamp juist als sfeerverlichting of ter decoratie, waarbij het licht liever wat “warmer” of geler is? Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe “warmer” en geler het licht. Andersom geldt hetzelfde: hoe hoger het aantal Kelvin, hoe “kouder” en witter het licht. Ben je op zoek naar een LED lamp als duurzaam alternatief voor een gloeilamp of halogeen lamp? Kies dan voor LED verlichting met een kleurtemperatuur rond 2700 K.

Kleur

Voedingstype

Netverlichting

Toon filters

Netverlichting

Met netverlichting voorzie je een gevel, boom of ander object van sfeervol licht. Ook ideaal voor het uitlichten van een plafond of muur.  Deze vorm van verlichting ziet eruit als een net en kun je eenvoudig ophangen als een lichtgordijn. De verlichting is voorzien van gelijkmatig verdeelde LED-lampjes. Netverlichting is zeer geschikt voor buitenshuis, is duurzaam en energiezuinig!
 
Netverlichting is beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen:
 
·       Extra warm-wit:
Kies je voor een warme gloed met een gelige ondertoon? Dan ies je voor extra warm-wit.  Dit is ongeveer 2200K. Lampen met een extra warm-witte gloed doen vaak denken aan de sfeer van een ondergaande zon.
 
·       Warm-wit:
De “gewoon” warm-witte kleur zit een beetje tussen extra warm-wit en koud-wit in. Deze kleur heeft een minder gele ondertoon dan extra warm wit. De kleurtemperatuur is ook wel te vergelijken met die van een traditionele gloeilamp. Deze verlichting is ongeveer 2900K.
 
·       Koud-wit: 
Zoals de naam koud-wit al doet zeggen: koud-witte verlichting geeft een beetje een koel effect. Het doet ook wel denken aan het blauwige licht van de maan. Deze kleurtemperatuur is ongeveer 4500K.
 
·       Multicolor:
Sommige kerstverlichting is ook beschikbaar in multicolor kleur. 
 
Beschermingsklasse
Netverlichting moet natuurlijk veilig zijn voor buitenshuis. Let daarom op de IP-klasse van de lampjes. Bij een IP-klasse van IP44 is de verlichting bestand tegen spatwater van alle kanten. Dit is doorgaans voor kerstverlichting buiten voldoende.