Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort lamp

Stijl

Kleur

Toon meerminder

Beveiligingsklasse Een IP beschermingsklasse/beveiligingsklasse (ook wel IP code genoemd) geeft aan in hoeverre elektronische apparaten of behuizingen beveiligd zijn tegen schade, stof, gevaar of water. Zo moet een buitenlamp, in tegenstelling tot een binnenlamp, goed beveiligd zijn tegen water en stof. In overdekte ruimtes is een beschermingsklasse van IP23 voldoende. Wanneer een elektronisch apparaat beschermt dient te worden tegen spatwater uit alle richtingen is een beschermingsklasse van IP44 geschikt. Voor elektronische apparaten die buitenstaan, en dus goed bestand moeten zijn tegen regen, wind, sneeuw en zand wordt een beschermingsklasse van IP55 of hoger aangeraden. Dit dient afhankelijk van de locatie individueel te worden bekeken. Bij twijfels raden we aan om een elektricien te vragen om advies wat betreft de vereiste beschermingsgraad.

Toon meerminder

Tuinlamp

Toon filters

Tuinlamp

Een tuinlamp vinden is niet altijd even makkelijk. Het aanbod tuinlampen online is vaak zo groot, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe anders is dat op Buitenverlichtingzaak.nl. Ondanks dat wij een uitgebreid assortiment tuinlampen aanbieden, is onze website heel overzichtelijk ingericht en gebruiksvriendelijk gemaakt.
Het zoeken en vinden van tuinlampen is dan ook een fluitje van een cent dankzij de slimme zoekfunctie. Op die manier kunt u heel eenvoudig filteren en snel tot een aanbod komen dat geheel aan uw wensen voldoet. Heeft u gevonden wat u zoekt? Voeg dan de lampen voor in de tuin toe aan uw winkelmandje en rond gelijk uw bestelling af. Dat is met een paar muisklikken geregeld.