Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Soort lamp

Beveiligingsklasse Een IP beschermingsklasse/beveiligingsklasse (ook wel IP code genoemd) geeft aan in hoeverre elektronische apparaten of behuizingen beveiligd zijn tegen schade, stof, gevaar of water. Zo moet een buitenlamp, in tegenstelling tot een binnenlamp, goed beveiligd zijn tegen water en stof. In overdekte ruimtes is een beschermingsklasse van IP23 voldoende. Wanneer een elektronisch apparaat beschermt dient te worden tegen spatwater uit alle richtingen is een beschermingsklasse van IP44 geschikt. Voor elektronische apparaten die buitenstaan, en dus goed bestand moeten zijn tegen regen, wind, sneeuw en zand wordt een beschermingsklasse van IP55 of hoger aangeraden. Dit dient afhankelijk van de locatie individueel te worden bekeken. Bij twijfels raden we aan om een elektricien te vragen om advies wat betreft de vereiste beschermingsgraad.

Type spot

Grondinbouwspots

Toon filters

Grondinbouwspots

Inbouwspots zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een lamp die zo min mogelijk ruimte inneemt. Grondinbouwspots worden vaak gebruikt voor het verlichten van looppaden of terrassen. Ze staan niet in de weg en je kunt er gemakkelijk overheen lopen. Inbouwspots zijn ideaal voor onder een afdakje, in een dakgoot of in een kozijn. Met een inbouwspot kun je een mooi sfeervol effect creëren door de spot langs een muur te monteren. Dit geeft prachtig strijklicht langs de muur.

Grondinbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een ronde vorm, of juist een hoekige vorm.