Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Grondspots

Er zijn geen producten gevonden

Grondspots

Ideaal om een object mooi uit te lichten en sfeer te creëren in je tuin is de grondspot voor buiten. De gewone grondspot (niet ingebouwd) heeft als voordeel dat hij flexibel is in gebruik. Vaak zijn grondspots verstelbaar en kun je zelf bepalen waar je de spot op wilt richten. Let wel op dat je de grondspot niet de lucht in laat schijnen. Dit zal amper effect hebben doordat het licht niet kan weerkaatsen. 
 
Beschermingsklasse
Omdat grondspots voor buiten zich in de tuin bevinden en goed tegen water, sneeuw, stof en zand moeten kunnen, zijn ze voorzien van een hoge beschermingsklasse. Houdt er wel rekening mee waar je de grondspot wilt gaan plaatsen: komt de spot onder een afdakje staan? Dan hoeft hij slechts waterspat bestendig te zijn. Staat de spot midden in de tuin en wordt hij niet afgedekt? Ga dan voor een nog hogere beschermingsklasse, IP55 of zelfs hoger. 
 
Grondspot LED buiten
Ook grondspots en inbouwspots voor de tuin zijn verkrijgbaar met de LED-verlichtingstechnologie. LED is, in tegenstelling tot traditionele verlichting erg energiezuinig en milieuvriendelijk. De meeste inbouwspots en grondspots zijn verkrijgbaar in LED of halogeen.