Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Tuinverlichting

Merken

Tuinverlichting

Wanneer je over een mooie tuin beschikt is het wel zo prettig om er zomers zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Met de juiste tuinvelrichting zet je jouw tuin aangenaam in de spotlights. Bovendien kan verlichting in de tuin een stuk veiliger aanvoelen. Bijvoorbeeld wanneer paden en vijvers mooi uitgelicht zijn. Zo vind je altijd veilig de weg terug in je tuin. 
 
Soorten tuinlampen
In het tuinverlichting assortiment zijn diverse modellen buitenlampen te vinden zoals staande buitenlampen, sokkellampen, lantaarns, en tuinspots. 
 
Staande buitenlamp
Met staande lampen voor buiten kan een pad sfeervol uitgelicht worden. Ze zijn niet alleen mooi maar zorgen ook voor veiligheid. Met staande lampen in de tuin weet je altijd het pad te vinden. 
 
Sokkellamp
Sokkellampen staan, zoals het woord al doet vermoeden, het liefst op een sokkel. Vaak worden sokkellampen in een rij geplaatst en dit geeft een zeer sfeervol effect. Ideaal om een pad, terras of muur uit te lichten.  
 
Tuinlantaarns
Wil je gaan voor groot dan kies je voor een tuinlantaarn. De lantaarnpaal heeft een hoogte van >100 cm. Een lantaarn zorgt voor indrukwekkend licht in de tuin of langs een pad. 
 
Tuinspots
Tuinspots zijn ideaal voor het creëren van sfeer in je tuin. Ook kunnen tuinspots gebruikt worden om een specifiek object mooi uit te lichten. Bijvoorbeeld een boom, een beeld, de oprit of een muur. 
 
Solar tuinverlichting 
Een zeer duurzame en energiezuinige manier van verlichten is Solar verlichting. Solar lampen werken op zonne-energie. Een ander groot voordeel van Solar verlichting is dat je geen lampen of elektriciteit meer nodig hebt! Bekijk ons assortiment aan Solar tuinverlichting. 
 
LED-tuinverlichting
Ga je voor duurzaam? Dan kies je voor LED-tuinverlichting. LED, ofwel Light Emitting Diode is efficiënter en heeft een langere levensduur dan niet-LED.
 
Beschermingsklasse
Let voor aankoop van buitenverlichting goed op de IP-classificatie van een lamp in combinatie met de plaats waar een lamp komt te staan of hangen. De IP-klasse (International Protection Rating) vertelt in hoeverre een lamp geschikt is om buiten te plaatsen. Zo krijgt een buitenlamp die onafgeschermd in de tuin staat heel wat te verduren. 
 
Lichtplan maken
Je brengt functionaliteit en sfeer samen in een tuin middels een lichtplan. Het maken van een lichtplan werkt als volgt: je tekent de tuin uit op schaal. Daarna teken je de gewenste lichtpunten en ontstaat er een mooi overzicht van wat je nodig hebt om het lichtplan te realiseren.