Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Voor binnen of buiten

Kleurtemperatuur Kleurtemperatuur is een belangrijk aspect bij het kiezen van de juiste lamp. Ga je de lamp plaatsen in een kantoor waar “kouder” of witter licht prettig kan zijn? Of gebruik je de lamp juist als sfeerverlichting of ter decoratie, waarbij het licht liever wat “warmer” of geler is? Kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe “warmer” en geler het licht. Andersom geldt hetzelfde: hoe hoger het aantal Kelvin, hoe “kouder” en witter het licht. Ben je op zoek naar een LED lamp als duurzaam alternatief voor een gloeilamp of halogeen lamp? Kies dan voor LED verlichting met een kleurtemperatuur rond 2700 K.

Ijspegelverlichting

Toon filters

Ijspegelverlichting

Ijspegellampjes hebben de vorm van ijspegels naast elkaar. Dit kan een leuk winters effect geven in de tuin of aan een kerstboom. 
       
Kleurtemperatuur
Ijspegelverlichting is verkrijgbaar in diverse verschillende kleurtemperaturen. Kies voor ijspegelverlichting met een vrolijk multicolor effect of een sprookjesachtig sneeuweffect. Kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K):
 
·       Extra warm-wit:
Kies je voor een warme gloed met een gelige ondertoon? Dan ies je voor extra warm-wit.  Dit is ongeveer 2200K. Lampen met een extra warm-witte gloed doen vaak denken aan de sfeer van een ondergaande zon.
 
·       Warm-wit:
De “gewoon” warm-witte kleur zit een beetje tussen extra warm-wit en koud-wit in. Deze kleur heeft een minder gele ondertoon dan extra warm wit. De kleurtemperatuur is ook wel te vergelijken met die van een traditionele gloeilamp. Deze verlichting is ongeveer 2900K.
 
·       Koud-wit: 
Zoals de naam koud-wit al doet zeggen: koud-witte verlichting geeft een beetje een koel effect. Het doet ook wel denken aan het blauwige licht van de maan. Deze kleurtemperatuur is ongeveer 4500K.
 
·       Multicolor:
Sommige kerstverlichting is ook beschikbaar in multicolor kleur. 
 
Beschermingsklasse
Ijspegelverlichting moet natuurlijk veilig zijn voor buitenshuis. Let daarom op de IP-klasse van de lampjes. Bij een IP-klasse van IP44 is de verlichting bestand tegen spatwater van alle kanten. Dit is doorgaans voor kerstverlichting buiten voldoende.